06 de maig 2007

Preparem-nos

10 comentaris:

  1. gran portada amic Josep Maria. Crec fermament, després de parlar amb l'amic Narcís Turrull, company de viatge a València aquest cap de setmana, que t'has d'animar a sindicar-te. Si no ho fas, l'amic Rajoy aconseguirà els seus objectius: ser el sarkozy espanyol.

    ResponElimina
  2. Absolutament sublim l'enquesta...

    Amb quina tenacitat es parteix el nus gordià?
    Dòrica
    Artrítica
    Alexandrina
    Victoriana

    ResponElimina
  3. GRANDE GRANDE com diria l'amic Carlus Pérez de Rozas...

    ResponElimina
  4. Una altre vegada dretes...
    (no faré comentaris)

    Apunt: no és un comentari antimonàrquic / republicà etc... com s'ha anat dient. Celebro el naixement de la infanta Sofía, però no tanco els ulls davant la realitat de que a aquesta nena no li faltarà mai de res i que els seus pares tindràn molt fàcil donar-li tot allò que creguin millor.: atenció mèdica, escoles, pràctica d'esports, vacances... de luxe! Hi ha molts pares que tenen problemes per deixar un fill a la guarderia, és car i a vegades no hi ha places. La infanta tindrà una guarderia censera a casa si s'escau! (i sí, ja ho sé, amb els diners de tots)

    Apa, senyors revolucionaris... deixeu ja de maxacar!!! :) jeje

    ResponElimina
  5. Portada oposada a la del Periòdico:
    http://periodico.mynewsonline.com/pdf/index.php?screen=preview&ref=PER20070507G001&idioma=PER

    ResponElimina
  6. Jo l'altre dia vaig tornar d'un intercanvi a França, i la família que m'acollia era de dretes... Bé, va votar al Sarkozy...

    No entenc la política d'aquest home: vol frenar en sec l'arribada d'immigrants il·legals quan ell mateix és fill d'immigrants?

    ResponElimina
  7. Bé... diguem que tampoc és un fill d'immigrants qualsevol... Son pare era un aristòcrata hongarès que va haver de fugir cames ajudeu-me d'Hongria amb l'arribada del comunisme. Diguem també que a diferència dels habitants de les banlieues, en va tenir prou amb un cop de talonari per ser ciutadà de la République

    ResponElimina
  8. Sarko SI

    Gran portada la del diari El Periódico de Catalunya en la seva edició impresa d'avui.

    xD

    ResponElimina
  9. Em podries indicar com aplegar a les Rades Grises? Així ja puc anar comprant un terreny...

    ResponElimina