07 d’abril 2007

El món segons Bush

Perquè ens donem compte dels tronats que han estat governant la vessant diplomàtica del món en els últims set anys. Si algú s'ha près la molèstia de llegir la novel·la gràfica "V de Vendetta" o n'ha vist la pel·lícula (malgrat les crítiques dels fans del còmic segueix sent la peli política més desafiant dels últims temps) que pensin si el règim de terror ja no està institucionalitzat als Estats Units. Una nació governada pels fonamentalistes religiosos. Uns il·luminats que veuen un món que és massa imperfecte per ser explicat per la ciència. Al final de la història, a Palestina s'aixecarà l'Estat hebreu entre la resta del món. Perquè ho diu la Bíblia. I quan arribi tots es passaran al cristianisme. Jesús ens guia a tots. Homosexuals, àrabs i drogaadictes darrera dels atemptats de les Torres Bessones. Pregàries col·lectives al Consell de MInistres. Canviar la imatge del Pròxim Orient perquè s'adigui a la imatge i semblança del poble d'Israel. "La nostra guerra contra el terror començarà contra Al-Qaeda. Però no s'acabarà aquí. No s'acabarà fins que tots els grups terroristes hagi estat detinguts i derrotats." G.W. Bush, discurs al Congrés, nou dies després de l'11-S."

Falcons com Wolfowitz, Pearl, Cheney. Es demostra l'evidència que l'11-S va ser l'excusa per acabar amb el règim de Saddam. La mentida més sonada la connexió entre Al-Qaeda i Saddam Hussein. "Mentre la gent es llançava de les Torres Bessones en flames, vaig rebre una trucada que em deia 'culpa a Saddam'", General Clark. "Ése bastardo de Saddam Hussein fue el responsable del 11-S", Richard Pearl.

Un documental magnífic de William Karel, destruint les mentides oficials a través de declaracions de funcionaris del govern, consellers, agents de la CIA, analistes polítics i inclús el seu redactor de discursos.

3 comentaris:

  1. Hi han dos documentals que segur t'agraden i que parlen d'aquesta via.

    Campament Jesús (dels evangelistes que controlen bush). Tens un resum a:
    http://nodo50.org/redprogresista/redtv/content/view/149/42/

    i El poder de las pesadilles. O com han decidit retroalimentar-se fundamentalisme islàmic amb el fundamentalisme teocom americà...

    salutacions desde intercambia.net ;)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!

    Ara mateix m'hi dirigeixo!

    ResponElimina
  3. hello
    vous pouvez mettre vos messages sur la page Region du site jewisheritage
    a bientot

    ResponElimina